ÈRIC VINAIXA – Llarga vida al Rock’n’Roll

"Llarga vida al Rock'n'roll" 
 
El polifacètic músic Èric Vinaixa, ens ofereix un directe en acústic carregat de bones vibracions, amb un repertori format per versions de clàssics que han marcat la seva carrera musical (Rolling Stones, Beatles, Police, Springsteen, Creedence, Queen, etc...).  El seu coneixement dels clàssics fa que situï cada cançó al lloc que li pertoca, enmig d'anecdotes i històries que molt pocs coneixen, fent del concert un espectacle únic que es va construint sol, amb la interacció del públic. Una classe magistral sobre la història del rock en format concert, carregada de bon rotllo i empatia.
 
Aquest músic carismàtic (fill de Miravet) disfruta dels seus concerts en petits locals i teatres igual que ho fa en grans escenaris quan lidera la seua banda de rock RODAMONS  o el seu projecte en solitari ("La famosa gemma de Galveston", "Insinuacions").
 
En definitiva, un músic consagrat en el panorama musical del nostre país, capaç de mantenir entregat a tot un públic amb una guitarra, un bon repertori, el seu carisma i la seva veu.

Mira'ns

Fotografies - Èric Vinaixa

Contacta'ns

[ccf_form id="1304"]