REFUGI interpreten Viatge a Ítaca

Joan Reig & Refugi interpreten "Viatge a Ítaca"

Des de finals de l'any 2006 en Joan Reig (bateria d'Els Pets i dels Mesclat) defensa com a cantant el projecte REFUGI acompanyat per el pianista Joan-Pau Chaves, el bateria Pep Solà i l'Albert Vila al contrabaix. Durant aquests anys han portat l'excel·lent repertori de la Nova Cançó per molts escenaris de tot el país. Amb l'espectacle “Cançons Amagades” i el disc“Vestits Nous” han posat al dia les cançons dels autors més importants d'aquell moviment com Llach, Serrat, M. Del Mar Bonet, Pau Riba, Ovidi Montllor, Pi de la Serra, Raimon, Sisa i molts altres. Ho han fet amb respecte per les obres originals, però sempre aportant la seva saviesa musical en els nous arranjaments dirigits per Joan-Pau Chaves.

Ara, coincidint amb els 40 anys de la seva edició, ens presenten una revisió del mític disc de LLUÍS LLACH “VIATGE A ÍTACA” de l'any 1975, un dels treballs més rellevants i significatius de la història de la música catalana. Si fins ara REFUGI oferia una recopilació de peces de varis cantants, aquest cop i per primera vegada, en els seus recitals interpretaran tot el disc sencer, la cançó “Ítaca” que ocupava una cara de l'antic vinil i les quatre de la cara B, entre les que hi ha la popular “Abril 74, un altre clàssic del cantautor de Verges.

Completarà l'espectacle un recull de peces emblemàtiques d'altres cantants que formen part del primer disc del grup.

Esperem que encaixi en la vostra programació, doncs és un concert per a tots els públics i adaptable a qualsevol escenari. Des d'un teatre a una plaça i d'un envelat a un auditori, REFUGI us ofereix un passeig per la història de la nostra música popular.

Mira'ns

Fotografies - REFUGI