685 50 14 66 management@rambla.cat

Els Xetats

El grup d’animació ELS XETATS presenten el seu espectacle “STOP. Escoltem el planeta”. En aquest espectacle la narradora i els quatre músics es posen en el paper dels quatre elements clàssics de la ciència al planeta: l’aire, el foc, la terra i l’aigua.
Una aventura en la qual aquests elements aniran recordant i treballant els valors i les accions que són ben necessàries per fer més sostenible i cuidar del nostre estimat planeta Terra: la importància del reciclatge, l’estalvi de l’aigua, prevenir els incendis, lluitar per reduir la contaminació, etc. Tot el públic haurà d’interactuar amb els nostres elements al llarg de tota l’animació amb divertits jocs i activitats: globus, fer coreografies i balls, competicions per treballar en equip i moltes coses més.

Tot acompanyat amb una barreja de cançons, interpretades en directe, conegudes pel públic infantil i també pels adults: Dàmaris Gelabert, Els Pets, El Pot Petit, Queen, Bola de drac, La Trinca, Buhos i molt més. Un repertori pensat perquè balli tota la família.

Contacta amb nosaltres i pregunta’ns preus i disponibilitat.

Ens posarem en contacte amb la màxima brevetat.

Propers concerts

No hi ha propers concerts