685 50 14 66 management@rambla.cat

Femme Versions

Estàs preparat per cantar i ballar sense parar? FEMME VERSIONS arriba per a garantir-te una festa explosiva i absolutament inoblidable! 

El grup que ha nascut amb la intenció de revolucionar l’escena de versions a Catalunya amb un repertori que captivarà públics de totes les edats. 

 

 

Aquest quintet femení convertirà una nit de festa major en un viatge a través de les veus més icòniques de la música. Podreu escoltar i ballar, en trepidants popurris, les parts més conegudes dels hits interpretats per dones més corejats de tots els temps. 

Des de la fusió d’estils de la Rosalia fins a la diva del pop Madonna, passant per la qualitat de Miley Cyrus, la passió de Monica Naranjo i música ballable de Raffaella Carrà i Aitana. Amb èxits com “Respect”, “Zorra”, “Nochentera”, “Flowers”, “A quien le importa”, “La Reina del Pop”, “La Chica ye-ye” i molts altres, aquest grup promet una experiència musical absolutament variada. 

El nostre espectacle, que pot durar fins a 3 hores, s’enriqueix amb la presència d’una DJ, també dona, creant una simbiosi perfecta en una mateixa nit per als que es diverteixen tant amb les versions en viu com amb la música punxada pel públic més jove. 

Molt important! Cada actuació és una explosió de talent en viu, amb totes les components demostrant la seva habilitat amb els instruments en rigorós directe.

Contacta amb nosaltres i pregunta’ns preus i disponibilitat.

Ens posarem en contacte amb la màxima brevetat.

Propers concerts

No hi ha propers concerts