685 50 14 66 management@rambla.cat

La Xipus té raó!

ESPECTACLE ANY VALLVERDÚ

La Xipus és una gata que arriba, amb els seus amos, a un nou barri. Tot sembla plàcid i bonic, però no ho serà tant: els gats i gates d’aquell indret viuen atemorits per un gatot siamès que els ha fet creure que és l’amo de tots ells. Tanmateix, la nostra amiga intentarà que les coses canviïn. Creieu que se’n sortirà?

La narració del conte compta amb un decorat i alguns elements que permeten reconstruir dos dels escenaris on es desenvolupa la història. Els personatges, de peluix, acompanyen la narradora durant tot el relat. La història original La conquesta del barri, escrita per en Josep Vallverdú l’any 1990 és avui en dia, més de trenta anys després, ben actual. Malauradament, encara hi ha persones, més o menys menudes, que són víctimes de l’assetjament escolar i potser no en són del tot conscients o no saben com plantar-hi cara. La Xipus ens pot donar alguna pista…

La MontserRat Cebrián Sabat és mestra, narradora, escriptora i actriu. Fa anys que combina la seva professió amb sessions de contacontes, publicació de llibres i espectacles per a públic familiar, aquests darrers anys, a més, treballant de costat amb companys músics.

Contacta amb nosaltres i pregunta’ns preus i disponibilitat.

Ens posarem en contacte amb la màxima brevetat.

Propers concerts

No hi ha propers concerts