PEPPER AND SOUL – Versions de soul acústiques

Pepper and Soul és un projecte musical format per dos músics de dilatada experiència que atresoren per separat els seus propis treballs com a compositors.

Aquest duo acústic que inicia els seus passos a la fi de 2016 i que acumula més de 150 actuacions, ha explorat en el jazz-soul, i el rythm and blues una via de comunicació que ha resultat decisiva per connectar amb el públic.

Ofereixen un show potent i dinàmic, creant diferents atmosferes i emocions on es combinen una espectacular i sofisticada veu amb loops, beat box i scats. Una experiència única que manté l'atenció del públic des de l'inici fins al final.

Pepper and Soul, un repertori sofisticat i d'alta qualitat que repassa els grans d'abans i d'ara. Un recorregut emocional que ens transportarà a les nostres primeres escoltes radiofòniques de la música popular americana, com ara Etta James, Aretha Franklin, Jackson Five, Jimmy Hendrix o Stevie Wonder, per, a continuació, situar-nos en les dècades 80s i 90s amb Chaka Khan, Whitney Houston, Cindy Lauper, Sade, Madonna o Lenny Kravitz i per fi abordar als contemporanis com ara, Pharrell Williams, Beyonce, Pink, Amy Winehouse, Laura Pergolizzi, etc ...

AIN'T NOBODY - Chaka Khan by Pepper and Soul (acoustic)