685 50 14 66 management@rambla.cat

The Lizard Sons

L’Alquímia Acústica del Rock. Una fusió de talent, experiència i passió que redefineix clàssics del rock amb una frescor acústica i harmonies vocals com a fil argumental.

Liderada per tres fronts man d’excepció: Joel Reyes (Baked Beans, Malacabeza, Coverman), Javi Ssagittar (Killus, Terrolokaust, Conduct of flies, URock) y José Miguel Vázquez, Jómiv (En El Surco, Pepper and Soul,). Tots amb una trajectòria artística diferent que convergeix en aquest projecte.

Amb un repertori que inclou des de la intensitat de “Wicked Game” de Chris Isaak fins a l’energia incontenible de “You Shook Me All Night Long” d’AC/DC. Cada actuació és una oda a la llibertat estilística, un viatge des de “Ring of Fire” de Johnny Cash fins a la profunditat emotiva de “I Still Haven’t Found What I’m Looking For” dels U2. Les seves versions transformen hits atemporals en moments màgics.

Tria la teva experiència: un trio amb guitarres, percussió i veus; o bé un quartet amb el baixista Anton Serrahima o un quintet complet per un vermut al migdia o un vespre inoblidable.

Contacta amb nosaltres per demanar-nos preus i disponibilitat de dates.

Ens posarem en contacte amb tu ben aviat.

Propers concerts

No hi ha propers concerts